Nau Art

Breu descripció

NauART és un espai de producció artística centrat en les arts visuals i plàstiques contemporànies. La seva missió és potenciar la creació, la recerca i la difusió artística mitjançant el suport a creadors professionals i emergents, fomentant la formació i l’intercanvi de recursos i experiències.

nau

Concebut com una comunitat artística, NauART funciona com a espai de treball i com a punt de trobada per a artistes i productors culturals, des del qual es promouen i en què es desenvolupen activitats lúdiques i formatives destinades a enriquir l’activitat creativa, productiva i professional dels seus residents i amics. Impulsant les sinergies amb altres entitats culturals d’àmbit local, nacional i internacional, NauART actua com a espai de suport i promoció de la creació contemporània a Barcelona, però també com a plataforma de dinamització cultural i artística de la ciutat.

La seva aposta per la cultura

La col·laboració, la creació i el treball en xarxa són els seus eixos. Es tracta de sumar esforços, de sumar coneixement, d’aprofitar l’espai i de fer professionalitat sostenible. No només queda en aquest pla, sinó que va més enllà com a suport a la creació i apropant de manera lúdica l’activitat i els processos de creació. És un exemple de creació de sinergies culturals.

Per saber-ne més: http://www.nauart.es

Facebook: https://www.facebook.com/pages/NauART-Comunidad-de-artistas

Twitter: https://twitter.com/NauART_

ARA VALORA!

Ja coneixes el projecte, et proposem que el valoris segons la seva diversitat, cohesió, creativitat, participació i sostenibilitat. Aquí sota podràs posar estrelles, de l’1 al 5 en quina mesura aquest projecte treballa aquests criteris. També pots deixar un comentari i justificar la teva valoració!

Advertisements

3 thoughts on “Nau Art

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s