Trama Serveis Culturals, La ciutat d’una altra manera

Breu descripció

Itineraris 02

Trama és una entitat sense ànim de lucre especialitzada en imatge i humanitats que, partint d’una visió transversal de la cultura, produeix, difon i porta a terme de forma autogestionada les propostes i els projectes educatius, culturals i creatius de persones associades i col·laboradores. Ofereix xerrades, cursos presencials i virtuals, activitats en múltiples formats i altres propostes i serveis culturals a persones, grups, entitats i institucions de la província de Barcelona.

Trama realitza un programa d’itineraris urbans i passejades culturals centrat en la història dels barris, les transformacions urbanes i socials, i el patrimoni artístic. De la filosofia oculta sota la fisonomia de la ciutat, passant pels espais de memòria i de creació, fins a les conquestes socials de la ciutadania, els itineraris conviden a pensar i sentir la ciutat d’una altra manera.

La seva aposta per la cultura

L’associació es troba en contra d’una visió tradicional, complaguda i institucionalitzada de la cultura urbana, de la història de la ciutat i de la funció de l’espai públic, trama aposta per una mirada renovada, crítica i alternativa de l’entorn. Bons exemples de la seva activitat: La invenció del Gòtic Urbanisme i represió.

Per saber-ne més www.tramacultura.org

Entrevista de ràdio: http://programes.laxarxa.com/audio/50898

Segueix el projecte

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Trama-Serveis-Culturals/272001229499434?fref=ts

Twitter:  https://twitter.com/Trama_cultura

ARA VALORA!

Ja coneixes el projecte, et proposem que el valoris segons la seva diversitat, cohesió, creativitat, participació i sostenibilitat. Aquí sota podràs posar estrelles, de l’1 al 5 en quina mesura aquest projecte treballa aquests criteris. També pots deixar un comentari i justificar la teva valoració!

Advertisements

One thought on “Trama Serveis Culturals, La ciutat d’una altra manera

  1. Pingback: AGENDA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s