Snooze

La música ens pot entretenir, ens pot acompanyar, ens pot relaxar però també és un dels llenguatges més universals i una de les eines més eficaces per transmetre idees, valors o sensacions. Un mitjà que ens obre un ventall de possibilitats creatives infinit. Snooze utiliza aquest ventall per crear el seu propi llenguatge, lluny de models preestablerts, que els permet expressar-se a través de la música.

Snooze és un grup jove barceloní amb influencies diverses sobretot procedents de l’indie-pop. Et sorprendràn perquè tot i que només són quatre els components de la banda, el seu registre d’instruments és molt ampli -piano, bateria, guitarra elèctrica, saxo, baix… I el seu repertori consta sobretot de temes propis tot i que també han adaptat alguna versió.

Quatre components però un registre instrumental molt ampli.

Fa poc més d’un any que van començar a fer directes i en poc temps van aconseguir ser escollits millor banda del concurs Embrió 2013, de l’Espai Boca Nord. actualment estan gravant la seva primera maqueta i, si tot va bé el proper 7 de juny podrem escoltar alguns d’aquests temes a la mostra de Cultura up To You.

Els pots seguir i saber-ne més coses a través de la seva pàgina de Facebook i el seu canal de Youtube.

facebook256px-Youtube_icon

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s