Dosbcn

Experimentació multidisciplinar: disseny gràfic, audiovisual, web, murals, arquitectura efímera, etc. L’energia de DOSBCN dóna per això i molt més.

Disseny i art urbà es fusionen en les seves obres.

El col·lectiu DOS BCN neix a través de la creació d’un espai de treball i de l’experimentació que va donar com a fruit dos espais de treball: DOSBCN i 2 VECES N. El primer centra la seva activitat en el disseny, el branding i la tipografia. El segon és un grup de ments inquietes que aplica el disseny gràfic a l’espa2bcni.

Amb la seva feina representen l’equilibri, la línea entre la solució tradicional i l’alternativa, el resultat d’un discurs entre factors oposats. Tal com ells declaren “la nostre feina es nodreix de dues vies, les subtils pautes del disseny i la irrellevància del carrer”. És a dir, integren els principis del disseny gràfic i l’art urbà desenvolupant d’aquesta manera fórmules que comunicació contemporània.

El proper 7 de juny ens acompanyaràn a la Mostra i els podreu veure en acció mentra fan un graffiti a un dels murs del Centre Cultural Albareda. Però sisplau no us perdeu tot el que fan i descobriu-ne més coses a través de les diferents xarxes socials.

facebooktwitter instagram pinterest-icon i moltes més…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s