El Poble Sec, el barri de moda de Barcelona

El Poble Sec s’ha convertit en molt poc temps en un dels barris més de moda de Barcelona. Aquesta recent etiqueta, en molta part, es degut als nombrosos locals que hi podem trobar. Aquestes sinergies entre els bars de tota la vida i els que han obert ara fa menys de dos anys han fet que el Poble Sec sigui un dels barris més visitats, tant per la gent autòctona, com per als turistes.

DSC_0059

Alguns dels carrers amb més afluència del barri del Poble Sec és el Carrer Blai, és una de les zones amb més bars de tapes a la ciutat de Barcelona. Si ho voleu comprovar per vosaltres mateixos,  la Taverna Koska es parada obligatòria si voleu provar un dels millors bars de tapes de Barcelona. Un local d’arrels basques on trobareu una gran varietat de tapes i pinxos a l’estil més basc, i una carta de vins on podreu escollir dins d’una gran selecció feta pels mateixos propietaris del bar.

Imprimir

Sidsc_0067 els que us va són les xurreries i xocolateries, La Churre del Poble Sec es el lloc idoni per menjar xurros, porres i xocolata ben espessa. Els propietaris, del barri de tota la vida, van obrir el local fa aproximadament uns 8 anys i des de llavors no ha parat de créixer. Aquest local ubicat al Carrer Blai s’ha convertit en un establiment emblemàtic i molt conegut en tot el barri del Poble Sec. A més a més de xurros i xocolata, també ofereixen esmorzars, berenars, entrepans i una gran vareitat de tapes. Si us ve de gust passar una tarda en un bar amb encant, amb un servei atent i amable, i envoltats d’un ambient amb una clientela del barri de tota la vida, la Churre es el vostre local.

DSC_0001

I per posar punt i final aquesta ruta per alguns dels locals més coneguts del barri del Poble Sec no ens podíem deixar la Manga Rosa. Aquest bar de copes d’ambientació brasilera, ubicat també al carrer Blai, se’l distingeix per oferir les típiques tapes brasileres, com per exemple, la coxinha, la croqueta brasilera de pollastre, els  kibes i la yuca fregida. Tot això, acompanyat d’una bona caipirinha amb denominació d’origen del Brasil.

DSC_0047

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s